Heb je interesse of een vraag? Stuur Femke een appje en ze reageert zo snel mogelijk! x
Terug naar kennisbank

Interne ontwikkelingen

Femke Teunissen
23 september 2022

De FIERS GROEP

Om samen met de zusterbedrijven van SEP een fullservice dienstverlening voor MKB- en Agroklanten te kunnen verzorgen is de FIERS GROEP opgericht. De FIERS GROEP heeft alle kennis en kunde onder één dak. Jij als ondernemer staat centraal bij de FIERS GROEP. We helpen jouw onderneming naar de toekomst die jij voor ogen hebt. Door de zusterbedrijven van de FIERS GROEP aan elkaar te verbinden kunnen zij tezamen de fullservice dienstverlening voor jouw onderneming realiseren.

Met een team van in totaal 50 professionals (allemaal gevestigd in één kantoor in Deurne) streven we iedere dag naar hoge klanttevredenheid. Afhankelijk van het vraagstuk dat jij als ondernemer hebt, faciliteren wij de benodigde diensten. Het voordeel hiervan is dat je slechts bij één partij hoeft aan te kloppen. De FIERS GROEP verbindt om te verbeteren!

Meer informatie over de FIERS GROEP vind je terug op de website: www.fiersgroep.nl

De FIERS ACADEMY

De FIERS GROEP is een eigen Academy gestart: De FIERS ACADEMY. Het aannemen en verder opleiden van Young Financials is volgens ons de beste manier om als organisatie te blijven presteren op het gewenste kwaliteitsniveau. Zij zijn onze toekomst!

Om enthousiaste en gemotiveerde Young Financials aan de FIERS GROEP te verbinden, is de FIERS ACADEMY opgericht. Middels een Finance Traineeship kwalificeren en vormen wij Young Financials tot Finance Professionals. Het Finance Traineeship is volledig gericht op het opdoen van relevante werkervaring, op persoonlijke ontwikkeling en op het ontwikkelen van kennis en professionele vaardigheden.

Meer informatie over de FIERS ACADEMY vind je terug op de website: www.fiersacademy.nl

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op