Heb je interesse of een vraag? Stuur Melissa een appje en ze reageert zo snel mogelijk! x
Terug naar kennisbank

Waarom een nieuwe bedrijfsnaam?

Het antwoord is dat we Prima Werk en Mens simpelweg geen goede naam vonden. Je kan niet herleiden waar onze dienstverlening op gericht is. Daarnaast is het een hele lange naam die heel vaak fout gezegd werd. We hebben alle combinaties al een keer gehoord: Prima Mens en Werk, Prima Werk, Prima Mens en Dier etc. Als idee werd geopperd om ‘werk en mens’ te laten vervallen. Dan hebben we in ieder geval een korte naam. Maar als we kritisch naar de naam ‘Prima’ gaan kijken, dan is dat eigenlijk helemaal niet waar we ons mee willen associëren. Als wij aan jou vragen; ‘Hoe was je weekend?’ en jij zegt ‘prima’, dan heb je voor ons gevoel geen ‘super’ weekend gehad. Wij gaan voor een super goede dienstverlening en top kwaliteit. Prima is voor ons niet goed genoeg. Kortom, we zijn op zoek gegaan naar een naam die beter past bij onze voorwaarden: het moet kort zijn, goed te onthouden en je moet makkelijk kunnen herleiden wat we doen. En zo is SEP geboren.

Nu ben je natuurlijk heel benieuwd waar SEP voor staat? Dat is heel simpel, namelijk precies voor hetgeen wat we doen: Salaris en Personeel. SEP is niet alleen een nieuwe naam; het is letterlijk ‘meer dan prima’. Onze dienstverlening was al gericht op HR Consultancy en Salarisadministratie. Dit blijven we doen, maar we vullen deze dienstverlening aan met werving & selectie van HR professionals. We streven namelijk naar de beste HR oplossing binnen jouw organisatie. Een HR Consultant oftewel SEP’er kan bijvoorbeeld 1 dag per week op locatie werkzaam zijn. Als blijkt dat er structureel een dusdanig grote behoefte aan HR is, dan is wellicht een betere oplossing dat we op zoek gaan naar de juiste HR Professional die bij jouw organisatie in loondienst treedt.

SEP betekent niet alleen een nieuwe naam en een nieuw logo, maar ook een nieuwe slogan. En die luidt als volgt: ‘De volgende stap in werkgeverschap’. Die volgende stap, dat kan van alles zijn. Als het maar past bij jullie wensen, ambities, behoeftes, cultuur en DNA. Hierdoor is onze dienstverlening altijd maatwerk en uniek, dit is dan weer de knipoog naar de vingerafdruk in ons logo ;).

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op