Onze bedrijven

SEP is onderdeel van FIERS Groep. FIERS Groep verzorgt een fullservice dienstverlening voor mkb- en agro bedrijven. Van Lierop Adviseurs en Accountants, SEP, FinK, FarmAdvies en FIERS Academy hebben samen alle kennis en kunde onder één dak in Deurne. Afhankelijk van het vraagstuk dat jij als ondernemer hebt, faciliteren wij de benodigde diensten op het gebied van finance en HR. Het voordeel hiervan is dat je slechts bij één partij hoeft aan te kloppen. FIERS Groep ‘verbindt om te verbeteren’!

Meer weten over de bedrijven binnen FIERS Groep? Klik op het logo in de cirkel om naar de website van het bedrijf te gaan of ga naar www.fiersgroep.nl.

Onze kernwaarden

Iedere medewerker van FIERS Groep draagt onze kernwaarden uit.
De vier kernwaarden zijn verbinden, praktisch, betrokken en professioneel.

Hieronder lichten we de kernwaarden kort toe:

  • Verbinden – mensen samenbrengen voor optimalisatie.
  • Praktisch – geen theoretische benadering, maar vooral lekker toepasbaar.
  • Betrokken – we weten wat er speelt.
  • Professioneel – we hebben de kennis en kunde in huis.

Kun jij je hiermee associëren?

Onze totaal dienstverlening

Jij als ondernemer staat bij ons centraal. Op basis van jouw behoeften ondersteunen wij jou bij een optimale bedrijfsvoering. Jouw wensen en ambities zijn leidend, en daar passen wij onze dienstverlening op aan, niet andersom! Door de full-service gedachte van FIERS GROEP kunnen wij vanuit meerdere invalshoeken de juiste professionals inschakelen en deze aan jouw organisatie verbinden.

Onze professionals

Onze professionals maken het verschil! Onze klanten kennen medewerkers niet alleen bij naam, maar ‘persoonlijkheid’ betekent voor ons dat wij een gezicht hebben bij elkaar. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

Bekijk ons team