Overstappen van salariskantoor, SEP houdt het simpel en laagdrempelig.

“Wat een ellende brengt dat met zich mee”, dat is de reactie die veel ondernemers uitspreken als ze denken aan de overstap naar een nieuw salariskantoor. Je hebt natuurlijk helemaal geen zin in een hoop administratieve rompslomp en wellicht veel foutgevoeligheid rondom de salarissen.

Dit snappen wij bij SEP als geen ander en daarom bieden wij jou onze SEP’s simpele overstapservice.

Overstappen van salariskantoor? Ik help je er graag bij!

Peter van der Meijden

Senior Salarisadviseur

0493 32 29 48 Of neem contact met me op

Wat verstaan wij onder onze overstapservice:

  1. We komen kennismaken op locatie en inventariseren de wensen en behoeftes rondom de salarisadministratie. Vervolgens lichten we onze dienstverlening toe.
  2. Er wordt een offerte opgesteld en hopelijk daarna en opdrachtbevestiging getekend.
  3. We streven naar een optimale implementatie in Nmbrs. Denk bijv. aan een export van de vorige verwerker en een import in de Nmbrs omgeving van SEP.
  4. Er vindt een kennismaking plaats met Peter (senior salarisadviseur) zodat er werkafspraken worden gemaakt en je krijgt uitleg over de functionaliteiten van Nmbrs.

In onze dienstverlening, maar ook tijdens de overstap, staat persoonlijk contact en snel schakelen centraal. Je kunt Peter bereiken op zijn mobielnummer, dus krijgt geen centrale telefoniste aan de telefoon. Daarnaast werkt Peter fulltime, waardoor je hem van maandag t/m vrijdag kunt bereiken (vanaf 07.30 uur al).

Kwartaal 4 van 2023 is het ideale moment om over te stappen met je salarisadministratie. Bovenstaande stappen kunnen plaatsvinden in de laatste maanden van het jaar en vanaf januari 2024 wordt iedere maand een juiste verloning verzorgd door SEP.

Door onze persoonlijke en service gerichte aanpak staan we dicht bij jou en je salarisadministratie, hierdoor is de overstap simpel en laagdrempelig.

Contactformulier

Laat je gegevens hier achter en wij nemen op korte termijn contact met je op.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Lees hier een ervaring van onze klant