Jouw salarisadministratie in Eindhoven

Salarisadministratie bij SEP kent twee pijlers: de salarisstroken moeten tijdig beschikbaar zijn plus ze moeten altijd, maar dan ook altijd, kloppen. Bij SEP werken geen salarisadministrateurs, maar salarisadviseurs. We zijn je partner in de regio Eindhoven, Valkenswaard en Helmond op het gebied van salarisadministratie en alles wat daarbij komt kijken. We denken met je onderneming mee en proberen kansen te pakken en kosten te besparen. Waar nodig schakelen wij onze collega-specialisten in, denk aan een HR Consultant, Jurist, Fiscalist of Accountant.

Salarisadministratie uitbesteden aan SEP

Als wij vanuit SEP de salarisadministratie in regio Eindhoven voor je verzorgen, dan betekent dit dat we gaan samenwerken met de toegankelijke software Nmbrs. Nmbrs is de salarissoftware die we helemaal op maat inrichten, zodat je het kunt benutten als volledig digitaal HR portaal, maar ook simpelweg gebruiken om alleen de loonbestanden terug te vinden. Nmbrs is enorm gebruiksvriendelijk en passend bij de gedigitaliseerde oplossingen anno nu.

Alleen goede software is natuurlijk niet voldoende. Onze Salarisadviseurs maken namelijk voor jou het verschil. Ze zijn altijd op de hoogte van de veranderingen in cao’s en wet- en regelgeving. Ze zijn jouw vraagbaak zodra je te maken hebt met ingewikkelde vragen rondom salaris, en daarnaast zijn ze ook jouw tussenpersoon richting de verzuimverzekering, het UWV en de Belastingdienst. Dit is niet gedigitaliseerd, maar echt persoonlijk. We vinden het onze taak om zaken tijdig te signaleren, denk bijvoorbeeld aan arbeidsovereenkomsten die verlopen. Dit doen we niet door een automatische melding naar je te versturen, maar een persoonlijke mail op maat met de verschillende mogelijkheden.

Je salarisadministratie in regio Eindhoven uitbesteden? Ik help je er graag bij!

Anne van Os

HR Support Officer / Salarisadvisieur

0493 32 29 48 Of neem contact met me op
Daarom SEP

De werkwijze van SEP

De werkwijze van de salarisadviseurs kan aan de hand van onze kernwaarden (de 4 P’s) worden uitgelegd.

Persoonlijk We werken met vaste contactpersonen en zijn 5 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar.
Professioneel Je salarisadministratie voldoet altijd aan de huidige wettelijke verplichtingen.
Praktisch Wij leggen de lastige materie in normale taal aan je uit.
Proactief We denken met je mee en proberen kansen te pakken en kosten te besparen.

Lees hier een ervaring van onze klant