Ik ben een freelance consultant

Heb je als ZZP HR professional al ontdekt hoe leuk het is om projectmatig te werken en in ‘verschillende keukens te kijken?’ Je bent goed in je vak, maar daarnaast ook ondernemer en weet wat daar allemaal nog meer bij komt kijken.

Bijvoorbeeld marketing, relatiebeheer, je eigen administratie op orde houden, maar ook acquisitie is een belangrijk onderdeel. Geen opdrachten betekent voor jou als freelance consultant geen inkomen. Door de samenwerking met SEP kunnen we streven naar een win-win situatie. Wij hebben een groot netwerk en benutten dat om passende en uitdagende opdrachten voor jou te vinden. Wij zijn jouw commerciële verlengstuk en jij geeft daadwerkelijk invulling aan de belofte van SEP; ‘de volgende stap in werkgeverschap’.

De voordelen

  • Jij houdt je bezig met je vakgebied, wij werven passende en uitdagende nieuwe opdrachten.
  • We laten je een opdrachtbevestiging en een modelovereenkomst vanuit de wet DBA ondertekenen, zo ontstaat er geen schijnwerkgeverschap.
  • We evalueren continu de samenwerking. Mocht een opdracht aflopen, dan kunnen we tijdig inspelen op nieuwe kansen waardoor er een soepele overgang ontstaat tussen de aflopende opdracht en een nieuwe opdracht.

De werkwijze van SEP

Als jij als freelance consultant graag opgenomen wil worden in het netwerk van SEP, stuur ons dan een e-mail met je contactgegevens. Achten wij de kans groot dat we (in de nabije toekomst) een passende opdracht voor je hebben, dan zullen contact met je opnemen om eerst een keer kennis maken onder het genot van een kop koffie. We willen namelijk graag weten welke opdrachten je ambieert en waar jij in je kracht staat. Misschien hebben we niet direct een passende opdracht, maar wij zullen met enige regelmaat contact onderhouden over jouw wensen en beschikbaarheid.

Wil je opgenomen worden in het netwerk van SEP? Neem contact met me op.

Christy Raedts

HR Consultant

06-11 66 90 69 Of neem contact met me op