Ik ben een HR professional

Heb je werkervaring opgedaan als HR Medewerker, HR Adviseur, HR manager of HR Business Partner? Iedere HR professional die houdt van projectmatig werken en voor wie variatie een grote drijfveer is, kan in potentie een HR Consultant worden. Niet zomaar één, maar een SEP’er in hart en nieren.

Dit betekent dat je in loondienst bent bij SEP en aan de slag gaat met uitdagende opdrachten op het gebied van HR bij verschillende MKB bedrijven. Alle opdrachten passen bij je niveau, wensen en ambities. Je doet ervaring op in verschillende soorten branches, bedrijfsculturen, organisaties en gaat aan de slag met uiteenlopende opdrachten. Ons doel is om de opdrachten met je mee te laten groeien en deze af te stemmen op jouw ontwikkeling. Je groeit niet alleen als professional, maar zeker ook als persoon.

Ook een SEP'er worden?


  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Past projectmatig werken niet bij jou?

  Werk je liever als SEP’er in een vaste werkomgeving, met een vast team en is loyaliteit jou op het lijf geschreven? Bekijk snel de vaste vacatures bij onze opdrachtgevers waar je direct in loondienst treedt.

  Ook een SEP’er worden? Neem contact met me op.

  Robert van Lierop

  Eigenaar

  0493 32 29 48 Of neem contact met me op

  Lees hier de ervaring van onze SEP’er