Jouw HR oplossing

HR staat voor Human Resources, ook wel personeelszaken genoemd. Tevreden medewerkers zorgen namelijk voor tevreden klanten. Realiseer jij je ook dat jouw personeel je belangrijkste kapitaal is? Als het antwoord ‘ja’ is, lees dan verder! Want vanuit SEP zetten we samen ‘de volgende stap in werkgeverschap’.

Die volgende stap, dat kan van alles zijn. Afhankelijk van jouw behoeftes bekijken we samen wat de beste oplossing is. We zullen niet alleen een advies geven, maar willen hier daadwerkelijk invulling aan geven. Onze oplossing is altijd op maat gemaakt.
Hiervoor hebben we 3 varianten:

1: Een los HR vraagstuk

Dit betekent dat onze HR Consultant aan de slag gaat met een HR vraagstuk binnen jouw organisatie. Lees hieronder een paar voorbeelden van HR vraagstukken waar je wellicht onze hulp bij kan gebruiken.

2: Structurele HR begeleiding op locatie

Middels interim HR gaat onze HR Consultant bij jou op locatie aan de slag voor bijvoorbeeld een dag in de week. We merken dat dit een ideale oplossing is voor organisaties die te klein zijn voor een HR professional in loondienst, maar inmiddels groot genoeg zijn voor een professionele (en structurele) invulling van HR.

3: Werving en selectie van HR professionals

Ben jij op zoek naar een HR professional die bij jouw organisatie in loondienst treedt, maar vind je het lastig om de juiste kandidaat te vinden? Wij gaan op zoek naar de juiste HR professional voor jou. Lees hier wat wij daarin voor jou kunnen betekenen.

Wil jij vrijblijvend kennismaken om over jouw HR oplossing te sparren?

Robert van Lierop

Eigenaar

0493 32 29 48 Of neem contact met me op

Lees hier een ervaring van onze klant