Werving en selectie

Goede HR professionals zijn momenteel schaars, gezien de krappe arbeidsmarkt. Toch wil je natuurlijk graag de beste HR professional verwelkomen in jouw organisatie. Denk je erover na om recruitment uit te besteden? SEP kan door middel van werving en selectie aan de slag gaan met jouw openstaande HR vacature. Check eerst even op basis van onderstaande vragen of werving en selectie wel DE oplossing is voor jouw probleem.
• Is het een vacature óf eigenlijk een project met een begin en eind?
• Zijn er over een tijd andere competenties en vaardigheden noodzakelijk?
• Wisselt het aantal uren HR werkzaamheden?

Kun je bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan zou het een optie zijn om de HR Consultants van SEP op interim basis hier een rol in te laten spelen. Lees hier de mogelijkheden die onze SEP’ers te bieden hebben.

De werkwijze van SEP

Wij vinden het heel belangrijk om samen in kaart te brengen wat de passende HR oplossing is. Als wij middels werving en selectie aan de slag gaan, dan doen we dat altijd op basis van exclusiviteit, om de slagingskans in deze lastige markt te verhogen. Wij spreken alle kandidaten persoonlijk, doen een uitgebreide intake met 2 personen en laten de kandidaat een DISC analyse invullen. Staan hierna alle lichten nog steeds op ‘groen’? Dan vinden er natuurlijk nog sollicitatiegesprekken op locatie plaats. Het totale proces wordt door ons begeleid en we ontzorgen je volledig. Wij houden de lead, maar vormen samen met jullie een team. Het verdienmodel is anders dan je gewend bent. We zijn geen traditionele recruitmentorganisatie die op basis van ‘no-cure, no-pay’ veel te hoge eenmalige wervingskosten in rekening brengen. Benieuwd hoe onze kosten tot stand worden gebracht? Neem gerust contact op!

Een HR vacature invullen? Ik help je er graag bij.

Christy Raedts

HR Consultant

06-11 66 90 69 Of neem contact met me op